Espresso cultuur
Rond 1900 is in Italië de espresso uitgevonden. Door een speciale methode waarmee je onder druk per kopje een koffie kunt zetten hebben Italianen de espresso ontwikkeld. Sinds die tijd zijn de Italianen heer en meester van deze technie
Lees meer..
Espresso cultuur
Rond 1900 is in Italië de espresso uitgevonden. Door een speciale methode waarmee je onder druk per kopje een koffie kunt zetten hebben Italianen de espresso ontwikkeld. Sinds die tijd zijn de Italianen heer en meester van deze techniek en is het drinken van de perfecte espresso een lifestyle die bij een echte Italiaan niet kan ontbreken.
De perfecte Italiaanse espresso is iets waar de Italianen in de hele wereld bekend om staan. Ons doel is om de stijl, de passie en het gevoel van deze espressocultuur aan jou te laten ervaren.
Een espressoblend die dit gevoel heeft, hebben wij na jaren te hebben gewerkt voor Italiaanse koffiebranders en te expirimenteren in onze eigen branderij weten te creeeren.
Een blend tot in perfectie geblend en gebrand en waar we, als de echte Italiaan, enorm trost op zijn!
De smaaktonen:
Pure chocolade | Cacao | Macadamia | Nootmuskaat
Waarom is deze blend zo goed?
De perfecte Italiaanse espresso is vol en krachtig van smaak maar mag niet te veel bitters bevatten. Met tonen van pure chocolade, noten en specerijen is deze espresso volledig zoals je hem in de beste koffiebarretjes van Italië zou drinken.
Voor het maken je cappuccino is deze espresso uiteraard perfect. De koffiesmaak blijft mooi staan en smelt smaken met de melk.
Zetadvies:
Een espresso is het lekkerste als je hem 30 tot 40 mililiter groot maakt.
Espresso cultuur
Rond 1900 is in Italië de espresso uitgevonden. Door een speciale methode waarm..
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen